#

Na svim lokacijama

Trubaci koji ce svirati za sve Novojane i Vojvodjane, orkestar za veselja u Vojvodini, Sremski Karlovci i okolinu.

Procitajte jos
#

Sva veselja

Trubaci za sve vrste slavlja, veselja i proslava u Novom u. Trubaci za veridbe, svadbe, rodjena, krstenja, mature i sve moguce vrste slavlja.

Poslusajte nas
#

Sve vrste muzike

Raznosvrsni repertoar, sa ponudom svih zanrova muzike, trubaci koji mogu ispuniti svaku vasu muzicku zelju.

Pogledajte slike
#

Odlicna atmosfera

Garantujemo odlicnu atmosferu dugogodisnjim iskustvom, steceno nastupima i svirkama ranovrsnih veselja.

Pozovite nas

Istorija benda

Gotovo je nezamislivo da veselje u Srbiji protekne bez trube i trubaca zato smo mi tu - trubaci Sremski Karlovci . Veselje pocinje i zavrsava se zvukom trube. Ne zelite svadbu ili bilo koje drugo veselje na koje ce gosti sedeti, zar ne, mi to necemo dozvoliti jer zvuk koji dopire iz nasih instrumenata ne ostavlja nikog ravnodusnim i dize sve na noge. Nek vase veselje bude dogadjaj koji ce se dugo dugo prepricavati. Sviramo sve vrste muzike, nema pesme koju ne znamo zasvirati. Jer to je ono sto najbolje radimo - trubaci Sremski Karlovci - trubaci Mileta Novkovica.

Trubaci Sremski Karlovci - Duvacki orkestar sa Miletom Novkovicem na celu orkestar za sve vrste veselja, sa raznovrsnim repertoarom za svaciji ukus. Nismo tu da pricamo vec da sviramo za vas. Pozovite i uverite se u to. Bilo kad, bilo gde.

Sremski Karlovci nagrada i Sremski Karlovci razlog da se odlucite bas za nas orkestar ovoga puta ***Najbolji orkestar Oj Moravo 2018 godine!!!*** osvojena u Vladicinom hanu.

Ako se slazete da nema veselja bez trubaca na pravom ste mestu. Trubaci - Sremski Karlovci nezaobilazni deo svakog slavlja. Trubaci Sremski Karlovci za sve vas koji zivite u Novom u a imate povoda za slavlje. Duvacki orkestar sa Miletom Novkovicem na celu moze se pohvaliti dugogodisnjim iskustvom osSremski Karlovcin 2002 godine sa brojnim nastupima, nagradama i zadovoljnim slusaocima iza sebe. Nas orkestar broji 12 claSremski Karlovci koji su od malena zavoleli trubu i muziku i kojima je truba u genima. Duvacki orkestar za sve vrste veselja, svadbe, veridbe, rodjendane, mature, krstenja, sta god slavili, koja ce se pamtiti. Sviramo u Novom u i okolini.

Nas repertoar je za svaciji ukus, kome smo svirali uverio se u to. Sviramo sve vrste muzike, narodnu, zabavnu, izvornu, kola... Sviramo u celoj Srbiji, Beograd i svim ostalim gradovima... Sremski Karlovci i okolina, i inostranstvu Hrvatska, Slovenija, Nemacka Austrija. Dolazimo gde god da ste i pravimo odlicnu atmosferu. Svirali smo mnogim poznatim licnostima. Nasa je cast uveseljavati vas.

Brojne nagrade koje smo osvojili potvrdjuju nas kvalitet.

Najbolji orkestar Oj Moravo 2018.

Najbolji orkestar 2017 u Guci.

Zlatna truba Guce 2015 godine.

Najbolji orkestar 2013 godine na manifestaciji Vlasinsko leto.

Prvu trubu Guce 2008 godine.

Nagradu za najbolji mladi orkestar 2005 godine na manifestaciji Vlasinsko leto.

Nagradu za najbolji mladi orkestar 2003 godine na manifestaciji Vlasinsko leto.

Trubaci Sremski Karlovci neizostavni deo svakog veselja jer znaju kako.

Kontaktirajte trubace

Adresa

Ilirska 44, Sremski Karlovci , Srbija

"Onde gde prestaju reci tu pocinje muzika", nase je zadovoljstvo da ucinimo vase slavlje nezaboravnim. Bilo kada bilo gde. Trubaci Sremski Karlovci .

Video snimci sa nastupa

Trubaci Sremski Karlovci znaju kako